"Збережемо первоцвіти-2016"

В кінці березня в міському методичному кабінеті відділу освіти міської ради були підведені підсумки міського етапу обласного конкурсу «Збережемо первоцвіти-2016».

Учні загальноосвітніх навчальних закладів нашого міста щороку приймають активну участь у заході, який проводиться традиційно в рамках Всеукраїнської акції «Первоцвіт».

Мета конкурсу:

 - формування в учнів і населення екологічного світогляду, активної громадської позиції;

 - пропаганда дбайливого відношення до природи;

 - естетичне виховання молоді;пропаганда серед населення знань про ранньоквітучі рослини та запобігання їх варварському знищенню;

 - розвиток у підростаючого покоління екологічної компетентності.

На міський етап конкурсу надійшли роботи учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста та вихованців Центру творчості дітей та юнацтва м. Селидове у номінаціях «Листівка», «Малюнок», «Плакат», «Вироби із тканини, бісеру», «Панно» (квілінг, кінусайга, комбінована техніка), «Змішана техніка».За рішенням міського журі переможці конкурсу були нагороджені дипломами відділу освіти.

У ході І (шкільного) етапу природоохоронної акції «Збережемо первоцвіти» з метою залучення учнів до практичної природоохоронної діяльності у школах було організовано різноманітні заходи: виступи агітбригад юних охоронців природи, конкурси малюнків і декоративних виробів, виготовлення природоохоронних плакатів, розповсюдження листівок серед мешканців міста.

Юні природоохоронці  ЗОШ №13 м. Українськ

Агітбригада Селидівської ЗОШ №6